Introductie

"Investec Asset Finance plc werkt sinds 2010 samen met Acquis. Vanaf het allereerste begin was hun kennis van de branche en aandacht voor klantenservice duidelijk, wat ons de zekerheid geeft dat altijd aan de hoge verwachtingen van een dienstverlener die onder toezicht staat van de AFM zal worden voldaan. Hun flexibiliteit bij het opzetten van de structuur van het schema, samen met de rapportage en operationele details is van onschatbare waarde geweest, waardoor een proces kon worden gecreëerd dat naadloos in dat van ons paste."

Andy Hart
Head of Corporate Bank, Investec

Oplossing

Etiam ut urna ultrices, ultrices diam at, pulvinar tellus. Duis hendrerit, diam a lacinia molestie, diam risus porttitor erat, Etiam ut urna ultrices, ultrices diam at, pulvinar tellus. Duis hendrerit, diam a lacinia molestie, diam risus porttitor erat,

Neem contact met ons op

Bel ons vandaag nog op +44 (0) 1633 811920 of vul het aanvraagformulier in voor meer informatie over het beschermen van uw geleasede activa en het maximaliseren van het rendement uit uw gefinancierde apparatuurportfolio.

Contactgegevens
back to top