Waarom met ons werken

Acquis is een snelgroeiend, ambitieus, multinationaal bedrijf dat altijd op zoek is naar mensen die het verschil kunnen maken. Onze werkcultuur heeft geleid tot een een reeks kernwaarden en we streven naar de hoogst mogelijke service in alles wat we doen. Werken bij Acquis biedt de mogelijkheid om mee te doen aan een dynamische werkomgeving die gericht is op samenwerking en continue verbetering. We zijn actief in heel Europa in 13 verschillende landen; ons zeer diverse team is afkomstig uit 17 verschillende landen en tussen hen spreken onze collega’s 18 verschillende talen en we grijpen elke gelegenheid aan om onze diverse achtergronden en culturen te benadrukken.

Het is een buitengewoon opwindende tijd om je aan te sluiten bij Acquis nu we onze ambitieuze groei nastreven. Ons huidige en toekomstige succes is te danken aan wat Acquis kenmerkt; de mensen.

Het is belangrijk dat we een omgeving creëren waarin iedereen zich opgenomen en gewaardeerd voelt.

We hebben een cultuur waar succes wordt gevierd, hoe groot of klein dat ook is.

Wat Acquis jou kan bieden

Acquis biedt een uitgebreid, concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket waarmee je de voordelen kunt aanpassen aan je levensstijl, waaronder een competitief salaris, 25 vakantiedagen, een bedrijfspensioenregeling, evenals een dynamische, snelgroeiende werkomgeving die een enorm potentieel biedt om je carrière te ontwikkelen. Het succes van Acquis is grotendeels te danken aan de prestaties en ontwikkeling van iedereen op de werkvloer. We weten dat we, ten behoeve van de groei van onze werknemers, een inclusieve en door waarden geleide cultuur moeten koesteren die hoge prestaties beloont en de gezondheid en het welzijn van werknemers en persoonlijke en professionele groei vooropstelt.

We zetten ons in voor voortdurende professionele ontwikkeling en zorgen ervoor dat al onze collega’s de steun en middelen hebben om hun volledige potentieel te bereiken. Dit doen we door een breed scala aan interne en externe ontwikkelingsmogelijkheden voor werknemers aan te bieden.

We zijn trots op onze sociale en leuke werkomgeving en hebben een commissie die regelmatig leuke en inclusieve evenementen organiseert die voor iedereen toegankelijk zijn. Open communicatie en samenwerking zijn altijd de sleutel geweest tot ons succes. We horen graag suggesties van onze teams over hoe we kunnen verbeteren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat Acquis een geweldige plek blijft om te werken. Acquis zet zich in vooreen ​​diverse en inclusieve cultuur in het hele bedrijf door ervoor te zorgen dat alle werknemers gelijk en eerlijk worden behandeld, ongeacht hun achtergrond. Bij Acquis staan diversiteit en inclusie hoog in het vaandel en moedigen we interne sollicitaties aan van iedereen die de juiste vaardigheden en houding heeft om het bedrijf vooruit te helpen.