Op maat ontworpen

Wat uw doelstellingen ook zijn, we zullen met u samenwerken om een ​​op maat gemaakt beschermingsprogramma voor apparatuur op te zetten dat is bedacht om aan uw specifieke eisen te voldoen. 

Of het nu gaat om een ​​programma dat is geïmplementeerd na het aangaan van een overeenkomst, een vooraf geïntroduceerde oplossing of een verzekering die deel uitmaakt van het financiële aanbod, we hebben een goede reputatie wat betreft het werken met klanten aan op maat gemaakte oplossingen die duurzame resultaten opleveren.

Bescherm uw portefeuille en verminder risico's

Om ervoor te zorgen dat de activa van klanten worden beschermd, volgen we de overeenkomsten in uw geleasde portefeuille om te bevestigen of de klant voldoende verzekerd is. Acquis voegt onverzekerde apparatuur toe aan uw hoofdpolis om ervoor te zorgen dat deze vanaf het begin van de overeenkomst volledig wordt beschermd.

Verminder regelgevende en administratieve lasten

Onder ons apparatuurbeschermingsprogramma is de verhuurder de enige verzekerde, wat betekent dat er geen verzekeringstussenkomst plaatsvindt, waardoor de administratieve druk voor de verhuurder wordt weggenomen. Volledig uitbesteed onderhoud dat door Acquis wordt geleverd, vermindert de bijbehorende administratie aanzienlijk. Ons programma is volledig compliant en voldoet aan strikte regelgevingsnormen.

Verhoog de inkomsten en gebruik van verzekeringen

Het is bewezen dat onze verzekeringsprogramma's een waardevolle aanvullende inkomstenstroom genereren en een groter gebruik van alternatieve verzekeringsmodellen bereiken. Afhankelijk van de activaklasse of -regio bereiken we momenteel tussen de 30 en 80% penetratie met klanten en dragen we consequent bij aan een extra rendement van 2 tot 5% van de totale portefeuillewaarde.

Verzekering van de hoogste kwaliteit

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar staat het Acquis vrij om producten van de hoogste kwaliteit te selecteren die beschikbaar zijn en werken we nauw samen met toonaangevende verzekeringsmaatschappijen om verzekeringsproducten te leveren die speciaal zijn ontworpen voor het leasen van apparatuur. Omdat Acquis niet aan één enkele verzekeraar is gebonden, kunnen we onze klanten deals op maat aanbieden die passen bij hun zakelijke behoeften op maat.

Ons programma wordt ondersteund door een eersteklas verzekeringsproduct dat bedrijfscontinuïteit ondersteunt zonder overschrijding, minimale uitsluitingen, snelle reparatie of vervanging en een zeer uitgebreide dekking.

Activatypen

We beschermen een breed scala aan apparatuur, waaronder:

IT en kantoorvoorzieningen

Print, media en grafisch ontwerp

Verkoop

Industrieel

Fabricage en productie

Bouw

Materiaalbewerking

Landbouw

Tandheelkunde, medisch en laboratorium

Duurzame energie

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over het beschermen van uw geleasde activa en het maximaliseren van het rendement uit uw portefeuille met financiële apparatuur, neem vandaag nog contact met ons op via +44 1633 811920 of vul het formulier

Contact
back to top