Ontworpen om te voldoen aan uw eisen

Wat uw doelstellingen ook zijn, we zullen met u samenwerken om een op maat gemaakt programma voor de bescherming van apparatuur te ontwerpen dat is ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om een programma dat wordt geïmplementeerd na het activeren van de overeenkomst, een oplossing die is ingevoerd vóór de activering of een verzekering die deel uitmaakt van het financieringsaanbod, wij hebben een geschiedenis van het werken met klanten aan oplossingen op maat die duurzame resultaten opleveren.

Bescherm uw portfolio en verminder de risico's

Om ervoor te zorgen dat gefinancierde activa worden beschermd, volgen we de overeenkomsten in uw geleasede portfolio om te bevestigen of de klant een adequate verzekering heeft. Acquis zal alle niet-verzekerde apparatuur aan uw hoofdpolis toevoegen om te waarborgen dat deze vanaf het begin van de overeenkomst volledig wordt beschermd.

Verminder de last van regelgeving en administratie

In het kader van ons programma voor de bescherming van apparatuur is de verhuurder de enige verzekerde partij, wat het regelgevingsmodel vereenvoudigt. De volledig uitbestede dienstverlening die door Acquis wordt geboden vermindert de betrokken administratie aanzienlijk. Ons programma is volledig in overeenstemming met en houdt zich aan strikte wettelijke normen.

Verhoog de inkomsten en de penetratie van verzekeringen

Het is bewezen dat onze verzekeringsprogramma's een waardevolle extra inkomstenstroom genereren en een grotere penetratie bereiken verspreid over alternatieve verzekeringsmodellen. Afhankelijk van de activaklasse of regio bereiken we momenteel een penetratie van 30 tot 80% bij klanten en produceren we consequent een rendement van 2 tot 5% van de totale portfoliowaarde.

Verzekering van de hoogste kwaliteit

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar staat Acquis vrij om de producten van de hoogste kwaliteit te selecteren die beschikbaar zijn en nauw samen te werken met toonaangevende verzekeringsmaatschappijen om verzekeringsproducten te leveren die specifiek zijn ontworpen voor het leasen van apparatuur. Aangezien Acquis niet aan één enkele verzekeraar is gebonden, kunnen we onze klanten voorzien van op maat gemaakte deals die aansluiten bij hun specifieke zakelijke behoeften.

Ons programma wordt ondersteund door een best-in-class verzekeringsproduct dat de bedrijfscontinuïteit ondersteunt zonder een eigen risoco, met minimale uitsluitingen, snelle reparatie of vervanging, en een zeer uitgebreide dekking.

Activatypen

We beschermen een breed scala aan apparatuur, waaronder:

IT en kantoor

Afdrukmedia en afbeeldingen

Detailhandel

Industrie

Fabricage en productie

Constructie

Materiaaloverslag

Landbouw

Tandheelkunde, geneeskunde en laboratorium

Hernieuwbare energie

Neem contact met ons op

Bel ons vandaag nog op +44 (0) 1633 811920 of vul het aanvraagformulier in voor meer informatie over het beschermen van uw geleasede activa en het maximaliseren van het rendement uit uw gefinancierde apparatuurportfolio.

Contactgegevens
back to top