badge
Supra

Waarom Supra?

Acquis Supra is een vooraanstaande verzekeringsoplossing die speciaal is ontworpen om verhuurders te helpen hun geleasede apparatuur te beschermen. Supra volgt de contractuele verplichting van de huurder op om de apparatuur adequaat te verzekeren. Wij verifiëren of er sprake is van een passende verzekering voor uw geleasede activa en beschermen alle niet-verzekerde apparatuur met een verzekeringspolis van de hoogste kwaliteit die eigendom is van de verhuurder en die voor u en uw klanten van grote waarde is.

Casestudy lezen

Zorgt ervoor dat alle activa worden beschermd
Door het opvolgen van de verzekeringsclausule in uw financiële contracten zorgen wij ervoor dat alle activa in uw portfolio adequaat beschermd worden
Genereert waardevolle inkomsten
Acquis Supra genereert een waardevolle extra inkomstenstroom die de concurrerende prijsstelling van de financiering kan vereenvoudigen
Uitstekende klanttevredenheid
Onze deskundige klantenservice en claimteams zijn gericht op het leveren van de hoogste servicestandaarden

Hoe het werkt

 • Een uniek verzekeringsmodel dat is ontworpen om geleasede apparatuur te beschermen

  Acquis Supra biedt verhuurders van apparatuur een innovatieve oplossing voor het beschermen van uw activa. Supra volgt de contractuele verplichting van de huurder op om de apparatuur adequaat te verzekeren. Na de activering van de financieringsovereenkomst verifiëren we of er sprake is van een passende verzekering voor de geleasede apparatuur en beschermen we alle niet-verzekerde activa met een verzekeringspolis van de hoogste kwaliteit die eigendom is van de verhuurder. Met Acquis Supra bent u de verzekerde partij, wat het proces voor u en uw klanten vereenvoudigt.

 • Verzekering van de hoogste kwaliteit, bescherming tegen alle risico's

  Acquis Supra biedt eersteklas verzekeringen die speciaal zijn ontworpen om geleasede activa te beschermen en u en uw klanten gemoedsrust te bieden. Onze uitgebreide best-in-class polis ondersteunt de bedrijfscontinuïteit zonder een eigen risico, en met minimale uitsluitingen, snelle reparatie of vervanging en een extreem uitgebreide dekking.

 • Uitbestede verzekeringsadministratie

  Onze gespecialiseerde klantenservice- en claimbeheerteams beheren namens u de dienstverlening voor verzekeringen in de moedertaal van de klant, waardoor uw administratieve lasten aanzienlijk worden verminderd. Onze toegewijde teams zijn opgeleid om het hoogste serviceniveau te bieden en te zorgen voor een uitzonderlijke ervaring.

 • Vereenvoudigde naleving van de regelgeving

  Met ons bewezen verzekeringsmodel is de verhuurder de enige verzekerde partij, waardoor de wettelijke verplichting die aan andere verzekeringsmodellen verbonden is, wordt vereenvoudigd. Acquis Supra is volledig in overeenstemming met en houdt zich aan strikte regelgeving. Acquis wordt gereguleerd door de FCA in het Verenigd Koninkrijk en door de AFM in Europa. Ons toegewijde Legal & Compliance-team zet zich er voor in dat Acquis toonaangevend is op het gebied van regelgeving.

 • Een oplossing die de klant centraal stelt

  We hebben het voor klanten zo makkelijk mogelijk gemaakt om bewijs van verzekering te tonen. Verzekeringsmakelaars kunnen zich 24 uur per dag, 7 dagen per week aanmelden bij het verzekeringsportaal van Acquis, onze klantenservice bellen of een e-mail sturen om bewijs van verzekering te leveren. Wanneer klanten hun eigen verzekering voor de geleasede apparatuur hebben geregeld en aangetoond, biedt Acquis Supra een snel en eenvoudig annulerings- en terugbetalingsproces. En met een snelle reparatie- of vervangingsservice die erop is gericht de bedrijfsonderbrekingen tot een minimum te beperken, stelt Supra de behoeften van uw klanten voorop, zodat zij in geval van verlies hun activiteiten kunnen voortzetten.

Klaar om aan de slag te gaan met Acquis Supra?

Contactgegevens
back to top