Time Finance - Acquis (Nederlands)

Introduction

One pm Finance verstrekt leasefinanciering, huurkoop en zakelijke leningen aan kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) in het VK. One pm Finance maakt deel uit van de 1pm Group, een onafhankelijke beursgenoteerde financieringsmaatschappij die leningen verstrekt aan kleine Britse bedrijven door middel van een verscheidenheid aan zakelijke leningen, lease, huurkoop, voertuig- en factuurfinanciering. De bedrijvengroep van 1pm Plc kan bogen op een indrukwekkend portfolio van alternatieve financieringsoplossingen en biedt haar klanten hoogwaardige kennis.

"Voor gespecialiseerde diensten zijn deskundige leveranciers nodig - Acquis is deskundig en draagt daarom bij aan onze kracht door de samenwerkende service te verlenen."

Ian Smith
CEO

Solution

One pm werkt al meer dan 5 jaar samen met Acquis en koos aanvankelijk voor Acquis vanwege de mogelijkheid om de penetratie van verzekeringen in haar portefeuille te verbeteren en deskundige dekking te kunnen leveren. Acquis kon een programma aanbieden dat een hoogwaardige verzekeringsoplossing levert die de risico's binnen de leaseportefeuille minimaliseert.

One pm besteedt het hele verzekeringsproces volledig uit aan Acquis, waardoor ze er zeker van zijn dat alle aspecten van het programma, van klantenservice en claimafhandeling tot administratie en regelgeving, volgens de hoogste standaard worden verzorgd door de specialisten van Acquis. Dit geeft One pm de mogelijkheid om zich volledig op de dienstverlening aan hun klanten te richten.

Het Acquis-programma overtrof de verwachte opbrengsten en de penetratiegraad van verzekeringen voor One pm. Zo werd er een duurzame extra inkomstenstroom op de leaseportefeuille gecreëerd. De reparatie- en vervangingsservice die door Acquis wordt aangeboden is heel snel. Hierdoor is de storing in de bedrijfscontinuïteit die klanten ondervinden als gevolg van verloren of beschadigde leaseobjecten aanzienlijk verminderd.

Get in Touch

Bel ons vandaag nog op +44 (0) 1633 811920 of vul het aanvraagformulier in voor meer informatie over het beschermen van uw geleasede activa en het maximaliseren van het rendement uit uw gefinancierde apparatuurportfolio.

Contact
back to top