Photolease - Acquis (Nederlands)

Introduction

Photolease is een onafhankelijke financiële onderneming die al meer dan 30 jaar oplossingen voor het leasen van apparatuur levert aan de creatieve industrie. Photolease is gespecialiseerd in het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven en financiert een breed scala aan apparatuur, waaronder camera's, computers, verlichting, printers, schoonheidsapparatuur en voertuigen.

"Acquis heeft bewezen een zeer efficiënte en professionele verzekeringspartner te zijn die de relatie met de klant boven alles plaatst. Het gemak van omgaan met Acquis heeft onze verwachtingen overtroffen en we zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen. Ze verdienen de uitstekende reputatie die ze in de markt hebben opgebouwd en geven altijd een persoonlijk tintje aan onze samenwerking, zoals de snoepjes die ze elk jaar versturen op de verjaardag van onze relatie!"

Stefan Philipson
Directeur

Solution

Photolease koos in 2016 voor Acquis als hun verzekeringspartner, zich bewust van hun uitstekende reputatie in de markt en onder de indruk van de kwaliteit van het verzekeringsproduct dat Acquis biedt.

Photolease besteedt het beheer van klantenservice en claims volledig uit aan Acquis, wiens deskundige klantenservice medewerkers zijn opgeleid om te helpen bij het beschermen van de risico's van het bedrijf en tegelijkertijd een echt klantvoordeel te bieden door middel van snelle, efficiënte service. Als onderdeel van het verzekeringsprogramma biedt Acquis een snelle reparatie- of vervangingsservice voor klanten met beschadigde of verloren apparatuur. Voor de klanten van Photolease vermindert dit de uitvaltijd van defecte apparatuur en minimaliseert dit eventuele storingen.

Door samen te werken met een effectieve en efficiënte verzekeringspartner, heeft Photolease ontdekt dat dit hun klantrelaties heeft verbeterd. Het Acquis-verzekeringsprogramma vermindert het risico in de leaseportefeuille van Photolease, biedt de zekerheid van hoogwaardige verzekeringsdekking op geleasde apparatuur en levert een waardevolle aanvullende inkomstenstroom op.

Get in Touch

Bel ons vandaag nog op +44 (0) 1633 811920 of vul het aanvraagformulier in voor meer informatie over het beschermen van uw geleasede activa en het maximaliseren van het rendement uit uw gefinancierde apparatuurportfolio.

Contact
back to top