abcfinance - Acquis (Nederlands)

Introduction

abcfinance B.V. is een financieringsspecialist op het gebied van leasing en werkt nauw samen met het midden- en kleinbedrijf in veel regio's in Nederland en Europa. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan financieringsproducten in drie bedrijfssegmenten: equipment leasing, factoring en sectorspecifieke verkoopfinanciering voor leveranciers en fabrikanten. Als onderdeel van de Werhahn KG-groep, een van de grootste bedrijven in Duitsland, maakt abcfinance deel uit van een bedrijvengroep met een traditie van meer dan 170 jaar.

"Het belangrijkste voordeel van werken met Acquis is dat ze ons alles uit handen nemen, ze bieden een oplossing die we zelf niet kunnen bieden. We passen vanaf het begin goed bij Acquis en onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen; we hebben allebei energie gestoken om er een positief, efficiënt programma van te maken dat ons beiden ten goede komt, maar het belangrijkste is dat het partnerschap dat we met Acquis hebben ontwikkeld een uitstekende service biedt waar ook onze klanten baat bij hebben."

Marcel Spijkers
Algemeen directeur

Solution

abcfinance werkte in 2017 voor het eerst samen met Acquis in Nederland nadat ze gezocht hadden naar een externe oplossing om hun gefinancierde objecten verzekerd te krijgen. Acquis kon een verzekeringsprogramma aanbieden dat alle administratie en claims regelt en dat ook voldoet aan alle wettelijke vereisten. Hierdoor kan abcfinance zich kan concentreren op haar leaseactiviteiten.

abcfinance heeft ervaren dat het Acquis-verzekeringsprogramma een extra inkomstenstroom van ongeveer 3% bovenop het normale rendement heeft gecreëerd. Deze gebruiksvriendelijke verzekeringsoplossing wordt volledig verzorgd door Acquis. Het programma heeft abcfinance gemoedsrust gegeven dat hun activa goed verzekerd zijn in geval van wanbetaling, waardoor het risico in hun portefeuille wordt beperkt.

Het verzekeringsprogramma omvat een snelle reparatie- of vervangingsservice voor verloren of beschadigde objecten, wat betekent dat klanten van abcfinance er zeker van zijn dat in het geval van een claim elke verstoring van de activiteiten aanzienlijk wordt verminderd. Deze zekerheid blijkt van grote waarde voor de MKB-klanten van abcfinance. Door het beheer van het programma aan Acquis uit te besteden, is de bijbehorende verzekeringsadministratie voor abcfinance stukken verminderd.

Get in Touch

Bel ons vandaag nog op +44 (0) 1633 811920 of vul het aanvraagformulier in voor meer informatie over het beschermen van uw geleasede activa en het maximaliseren van het rendement uit uw gefinancierde apparatuurportfolio.

Contact
back to top