Introductie

Société Générale Equipment Finance (SGEF) is de internationale specialist in bedrijfsmiddelen en vendor finance van Société Générale Group. SGEF is een wereldwijd toonaangevende speler en een belangrijke partner voor fabrikanten en verkopers in Europa, Afrika, Azië en Amerika. In 2019, met 2.500 medewerkers in 31 landen, beheerde SGEF een uitstaand bedrag van € 26,3 miljard en produceerde het € 11,3 miljard aan nieuwe leaseproductie. Dit was mogelijk dankzij SGEF’s diepgaande kennis van de industrie in de markten voor transport, industriële apparatuur en technologie, gezondheidszorg en groene energie.

"Werken met Acquis betekent dat we samenwerken met een partner die inspeelt op onze behoeften. Acquis biedt ons een goed product en een service met toegevoegde waarde voor onze klanten die een extra inkomstenstroom oplevert uit onze verhuurde portefeuille. We werken graag samen met een leverancier die net zo toegewijd is om onze eindklanten een kwaliteitsproduct en service te bieden als wij."

Steve Bowden
Sales Director

Oplossing

SGEF koos aanvankelijk voor Acquis als hun verzekeringspartner voor apparatuurfinanciering in het VK in 2019. Dit in het vertrouwen dat ze het best gepositioneerd waren om ervoor te zorgen dat hun klanten een hoogwaardig product en een goed serviceniveau zouden krijgen. Door middel van het Acquis Insurance-programma heeft SGEF het risico van vermogensverzekeringen kunnen verminderen en processen kunnen verbeteren. Acquis biedt SGEF ook een trackingservice die de financieringsovereenkomsten voor apparatuur in hun portefeuille controleert of de activa voldoende zijn beschermd.

Als onderdeel van het verzekeringsprogramma biedt Acquis een snelle reparatie- of vervangingsservice voor verloren of beschadigde apparatuur. Dit geeft de klanten van SGEF de zekerheid dat ze hun bedrijf na een schade zo snel mogelijk weer operationeel kunnen krijgen. Ze ervaren deze aanvullende service de moeite waard om voor te betalen. Door het beheer van het programma uit te besteden aan Acquis, is de bijbehorende verzekeringsadministratie voor SGEF verminderd.

Neem contact met ons op

Bel ons vandaag nog op +44 (0) 1633 811920 of vul het aanvraagformulier in voor meer informatie over het beschermen van uw geleasede activa en het maximaliseren van het rendement uit uw gefinancierde apparatuurportfolio.

Contactgegevens
back to top