Close Brothers - Acquis (Nederlands)

Introduction

Close Brothers Business Finance maakt deel uit van Close Brothers Group plc, een toonaangevende Britse merchantbankinggroep die leningen, deposito's, vermogensbeheerdiensten en effectenhandel aanbiedt. Close Brothers heeft meer dan 3.500 mensen in dienst, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, genoteerd aan de London Stock Exchange en lid van de FTSE 250.

Close Brothers Business Finance biedt een reeks flexibele financieringsoplossingen aan MKB-bedrijven in het VK. Dit doen ze via een netwerk van financiële makelaars die huurkoop-, lease- en herfinancieringsoplossingen bieden voor een breed scala aan activa en sectoren. Hiermee kunnen ze hun klanten helpen groeien en hun infrastructuur verbeteren.

"Vanaf het begin hebben we Acquis een geweldig bedrijf gevonden om mee samen te werken, niet in de laatste plaats vanwege de geweldige mensen in hun team. Hun verzekeringsprogramma biedt ons een zeer goede bescherming en een service met toegevoegde waarde voor onze klanten. Het stelt ons in staat om onze klanten een reeks hoogwaardige producten aan te bieden."

Ian Willetts
Sales Director

Solution

Close Brothers Business Finance werkt al meer dan 5 jaar samen met Acquis; aanvankelijk als hun leverancier van apparatuurverzekeringen vanwege hun reputatie van integriteit en specialistische kennis in de markt. Vanaf het begin vonden ze in Acquis een goede gesprekspartner die proactief handelde.

Het Acquis Insurance-programma biedt Close Brothers Business Finance de zekerheid dat bedrijfsequipment afdoende is gedekt door een hoogwaardige verzekeringspolis, waardoor het risico in hun portefeuille vermindert. En omdat Acquis de verzekering van de apparatuur gedurende de leaseperiode volgt, kunnen ze er volledig op vertrouwen dat de geleasde equipment voldoende wordt beschermd. De snelle reparatie- of vervangingsservice die Acquis biedt, geeft Close Brothers Business Finance de zekerheid dat klanten in geval van schade aan of verlies van equipment hun bedrijf zonder onderbreking kunnen blijven opereren.

Door het beheer van klantenservice en claims uit te besteden aan Acquis, vertrouwt Close Brothers Business Finance erop dat hun belangen naar behoren worden beschermd door een professionele partij met specialistische expertise in equipmentverzekeringen. De samenwerking met Acquis voor objectverzekeringen heeft de administratieve lasten aanzienlijk verminderd. Bovendien is het nu veel eenvoudiger om aan de wettelijke vereisten te voldoen die samenhangen met alternatieve verzekeringsprogramma's.

Get in Touch

Bel ons vandaag nog op +44 (0) 1633 811920 of vul het aanvraagformulier in voor meer informatie over het beschermen van uw geleasede activa en het maximaliseren van het rendement uit uw gefinancierde apparatuurportfolio.

Contact
back to top