Briscoe is afkomstig van Close Finance CI en zal ook de rol van Dircteur-generaal voor het in Amsterdam gevestigde kantoor op zich nemen.

Acquis BV heeft Richard Briscoe aangesteld tot Directeur Business Development en Directeur-generaal van het kantoor in Nederland. Met zijn overstap van Close Finance CI, waar hij de functie van Managing Director bekleedde, brengt hij bijna 20 jaar ervaring in leidinggeven met zich mee.

Naast de verantwoordelijkheden als Directeur-generaal voor de activiteiten in Nederland, zal Briscoe zich ook richten op de verkoop in de Benelux en Scandinavië. Hij zal rapporteren aan Chief Commercial Officer James Rudolf.

Nick Leader, CEO van Acquis reageert: “De benoeming van Richard om onze Nederlandse activiteiten te helpen leiden is een grote winst voor Acquis BV. Hij is niet alleen een autoriteit in de sector, maar kent onze producten ook door en door, gezien hij Close Brothers Business Finance ons Supra-product heeft geïmplementeerd. Hij brengt een uniek perspectief naar de tafel, omdat hij kan denken als een klant en dit perspectief kan delen met potentiële partners. Ik ben verheugd Richard in de Acquis-familie te verwelkomen.”

Richard Briscoe, verkoopdirecteur bij Acquis BV, voegt hieraan toe: “Acquis is een dynamisch bedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop verzekeringen werken voor de asset financierings- en leasingsector. De kans om zich bij hen aan te sluiten heb ik meteen aangegrepen. De kans om met het team samen te werken en onze aanwezigheid hier uit te breiden is spannend en ik kijk ernaar uit samen met mijn nieuwe collega’s te blijven werken aan de groei en succes van het bedrijf.”